Velkommen til Proff Profilering

Denne nettsiden er skapt for å være et effektivt salgsverktøy til din disposisjon. Som en helt nøytral platform, kan du trygt dele denne siden med dine kunder, uten bekymring.

Her vil du finne detaljert informasjon om våre produkter, inkludert nøytrale produktbilder som illustrerer produktets unike egenskaper. For å hjelpe deg ytterligere i salgsprosessen, gir vi deg også muligheten til å laste ned designmaler for våre produkter. Dette kan du enkelt gjøre når du er logget inn på nettsiden, og du vil finne disse malene direkte på produktsiden.

Fordi dette er en nøytral side, så samler vi ikke inn noen data om deg eller dine kunder. Nettsiden vår er utelukkende utformet for å presentere våre produkter.

Hvis du har spørsmål eller trenger assistanse, er du alltid velkommen til å ta kontakt med din kontaktperson. Vi er her for å hjelpe deg. Takk for at du har valgt oss som din partner!

Navnet Proff Profilering

Vi valgte navnet Proff Profilering fordi vi ønsket et nøytralt og anonymt navn som samtidig er relatert til våre produkter. Navnet er lett å huske og er i tillegg litt morsomt.

Bilder og maler

Vi bygde denne nettsiden fra scrach, så alle produktbildene er gjenskapt med Proff Profilering sitt nøytrale norske fjellbilde-design. Alle sekundære produktbilder er også nøye plukket ut for å fjerne alle hint til oss og vår nettside.

Tekster

Alle tekster på siden er nøye renset for alle referanser og hint til oss. Selv denne informasjonssiden er ikke tilgjengelig uten denne spesielle og vanskelig-å-gjette lenken.

Ingen data samles

Vi samler ikke inn noe data av noe slag. Siden er bygget uten tilknytning til noen tredjeparts annonseplatformer, og vi samler heller ikke inn statistikk som sidevisning.

Ikke-søkbar

Proffprofilering.no bruker «noindex» som betyr at søkemotorer som Google og Bing ikke skal kunne vise denne siden. Du kan kun besøke denne siden med lenken «proffprofilering.no«

Enkelhet i fokus

Fordi denne siden ikke er søkbar, så trenger den ikke alle «SEO» funksjoner og søkbare tekster som skaper støy og forstyrrelser på mange andre nettsider.

Ekstra funksjoner

Du kan også finne spesialfunksjoner på utvalgte produkter. For eksempel kan du forhåndsvise messeteltvegger, og bruke flagg-kalkulatoren for å finne ut hvilken størrelse ditt flagg bør være. Slike ekstrafunskjoner finner du på produktsiden relevant til funksjonen.
w

Har du en idé eller tilbakemelding?

Fortell din kontaktperson hos oss! Vi ønsker å gjøre denne siden så nyttig som mulig.

Kom i gang på ProffProfilering.no